Środa, 24 maja 2017     Imieniny: Joanny, Zdenka, Zuzanny» Dodaj ogłoszenie o pracę» Dodaj firmę do katalogu

Chefs Culinar w parku SEGRO w Ożarowie

Chefs Culinar w parku SEGRO w OżarowieChefs Culinar, hurtowy dostawca produktów dla gastronomii i branży hotelarskiej, to nowy klient w SEGRO Bussines Park Warsaw w Ożarowie. Ponad 2300 m2 nowoczesnej powierzchni będzie służyło jako miejsce przechowywania i dystrybucji artykułów mrożonych oraz schłodzonych, powstają także biura.
Chefs Culinar jest jednym z najważniejszych w Europie dostawców asortymentu z zakresu gastronomii, hotelarstwa oraz żywienia zbiorowego. Firma specjalizuje się w dostarczaniu klientom wysokiej jakości produktów, w ramach portfolio liczącego około 10 000 różnych artykułów. Spółka działa na rynkach Polski, Niemiec, Danii, Austrii, Holandii oraz Szwecji, a dzięki prowadzonym inwestycjom stale rozwija sieć logistyczną na terenie krajów, w których jest już obecna. Podpisana z SEGRO umowa jest kolejnym krokiem w kierunku dalszej ekspansji firmy.


100 tys. mkw. w Strykowie dla Castorama Polska

- Dogodna lokalizacja obiektu w Ożarowie była jednym z kluczowych czynników mających wpływ na naszą decyzję o współpracy z SEGRO. Chefs Culinar jest firmą, która stawia przede wszystkim na jakość produktów i usług, a istotnym elementem naszego łańcucha dostaw jest flota samochodów ciężarowych, licząca obecnie w Polsce ponad 50 pojazdów. Jesteśmy przekonani, że dzięki doskonałej lokalizacji oraz wygodnemu dostępowi do infrastruktury drogowej będziemy w stanie zapewnić naszym klientom jeszcze szybszy transport artykułów spożywczych. Firma jest świadoma, że świeżość oraz bezpieczeństwo żywności to elementy kluczowe przy wyborze partnera biznesowego. Mamy więc pewność, że dzięki nowoczesnej oraz elastycznej powierzchni magazynowej dostarczonej przez SEGRO, procesy związane z obsługą magazynu należącego do Chefs Culinar zostaną usprawnione i znajdą przełożenie nie tylko w sprawnym zarządzaniu asortymentem, ale przede wszystkim jakości oferowanych przez nas usług – mówi Thomas Carmienke, członek zarządu Chefs Culinar.
jagr./pr
DODAJ DO: facebook Twitter
Wyślij tekst znajomemu Drukuj
Dodaj komentarz (rozwiń)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Spedycje.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
 

SONDA

Jak oceniasz sytuację w swojej Firmie?