18 sierpnia 2018

Wiadomości » Kadry

Bartłomiej Hofman obejmuje stanowisko managing directora w P3 w Polsce

Bartłomiej Hofman obejmuje stanowisko managing directora w P3 w PolsceBartłomiej Hofman dołączył do zespołu P3 Logistic Parks w Polsce obejmując stanowisko managing directora. Zmiana kadrowa wynika z awansu Andrzeja Wrońskiego, dotychczas zarządzającego odziałem P3 w Polsce, na stanowisko Group Head of Asset Management.

Bartłomiej Hofman ma niemal 20-letnie doświadczenie w branży nieruchomości komercyjnych.  Karierę rozpoczął w 1999 roku w firmie Knight Frank, później pracował w DTZ Polska oraz w Europolis Real Estate Asset Management na stanowisku managing directora. Doświadczenie zdobywał również w Immobel Poland, gdzie pełnił także identyczną funkcję, będąc równocześnie członkiem Komitetu Wykonawczego Immobel SA z siedzibą w Brukseli oraz w Savills Investment Management na stanowisku head of investment.

Jest członkiem RICS (Royal Institution of Chartered Surveyos) i absolwentem Uniwersytetu Warszawskiego, gdzie uzyskał tytuł magistra w Instytucie Stosunków Międzynarodowych. Ukończył również studia podyplomowe w zakresie wyceny nieruchomości i pośrednictwa w obrocie nieruchomościami.

Bartłomiej Hofman powiedział: „Jestem zadowolony z objęcia funkcji dyrektora zarządzającego zespołu P3 w Polsce. To duże wyzwanie i jednocześnie zaszczyt dołączyć do struktury firmy - szczególnie w momencie tak intensywnego jej rozwoju, który z uwagą obserwowałem na przestrzeni ostatnich lat”.

jagr./pr

Podaj adres email

Wprowadź treść komentarza

Arsped Sp. z o. o. 2009-2018 Wszelkie prawa zastrzeżone